Informatie

Een gezellig moment edelsmeden waarbij je onder vakkundige begeleiding je eigen sieraad maakt. Er wordt uitleg gegeven over de technieken en werkwijze van edelsmeden. We beginnen uiteraard met een kennismaking. Aan de hand van voorbeelden kun je wat inspiratie opdoen. Daarna gaan we een ontwerp maken. Als je het ontwerp klaar hebt ga je dit overbrengen op het materiaal en daarna start je met zagen, vijlen, schuren en polijsten. Tussentijds geniet je van een kop koffie of thee en iets lekkers erbij en ga je verder met het afwerken van je sieraad.

Je kunt kiezen uit een hanger, (draad) ring, broche/stekertje, oorstekers/hangers, manchetknopen en een dasspeld. Voor het maken van een (bedeltjes) armband en lepeltjes worden individuele (prijs) afspraken gemaakt.

Ook eigen verzoeken zijn bespreekbaar. Aan het einde van de workshop ben je de trotse eigenaar van een zilveren sieraad.

 • Atelier Alie Hut en Hennie Hut sieraden
  Atelier Alie Hut en Hennie Hut sieraden
 • workshop sieraden maken
  workshop sieraden maken
 • Atelier Alie Hut en Hennie Hut sieraden
  Atelier Alie Hut en Hennie Hut sieraden

Workshop 1 dagdeel a 4 uur
Meer informatie kunt u toegestuurd krijgen door een mail te sturen naar aliehut@hotmail.com

Deelname aan de workshops
Je kunt je inschrijven voor de workshops door een mail terug te sturen aan aliehut@hotmail.com of bellen naar 06-51 92 52 06. Graag vermelden welk sieraad je wilt maken in de workshop en of er individuele wensen zijn.
De workshop wordt gegeven vanaf 13.00 -17.00 uur en uitsluitend in ons atelier te Huis ter Heide.
Onder vermelding; de datum van je keuze en de aantal personen. Je hoort dan van ons of er nog plaats is. Aan een workshop kunnen maximaal 4 personen deelnemen.
Adres : Norgervaart 10a, 9336TE, Huis ter Heide (Dr.)
Na afloop is er de mogelijkheid om de expositie in galerie Huis ter Heide te bezoeken.
In principe wordt er elke dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag een workshop gepland vanaf 13.00-17.00 uur. Ook op een andere dagdeel of een ander tijdstip is bespreekbaar.

Vragen?

Neem voor vragen of het reserven van een workshop gerust even contact met ons op. Hou ook rekening met de voorwaarden.
telefoon Alie 06-51 92 52 06

Binnenkort ook workshops in Klaaswaal in Zuid-Holland. Heeft u interesse? Aanmelden via het contactformulier. U krijgt dan een mailtje terug met de nodige informatie.

 • Atelier in Klaaswaal 2020
 • workshop 1
 • workshop 2
 • workshop 4
 • workshop 3