Voorwaarden – Bestellen

De algemene voorwaarden


Door artikelen bij Zus&Zussieraden te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.
De site zusenzussieraden.nl is eigendom van Alie en Hennie Hut

Alie en Hennie Hut zijn is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Noord Nederland nummer 56582978

Alle prijzen zijn in Euro’s inclusief verzendkosten en inclusief BTW.

We besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van alle gegevens zoals prijzen, modellen, types, maten, kleuren etc. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij het recht voor een bestelling niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

Garantie


We bieden drie maanden garantie bij normaal gebruik, zulks ter beoordeling van ons. De afleverbon is uw garantie. Bewaar deze goed. Alle verzend- en transportkosten zijn wel voor uw eigen rekening. Op slijtage is geen garantie van toepassing.

Retourneren


Alle verzendkosten zijn voor rekening van de klant tenzij anders overeengekomen.
Bij een aankoop via internet heeft u een wettelijke bedenktijd van 7 dagen. Deze periode van 7 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Binnen deze tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden onaangebroken en in de originele verpakking terugsturen. We zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, geen artikelen terugnemen die gebruikt zijn, zulks ter beoordeling van ons. Vooraf wordt hierover gecommuniceerd met de contactpersoon via de site zusenzussieraden.nl

Op maat gemaakte artikelen


Op maat gemaakte artikelen worden niet retour genomen.
Mocht de maat niet juist zijn dan zullen we proberen het artikel alsnog op maat te maken. Dit kan alleen binnen 30 dagen na aankoopdatum. Een kopie van de factuur dient meegezonden te worden. Indien de oorzaak bij ons ligt, zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Onjuiste zending


Indien na ontvangst blijkt dat de zending onjuiste artikelen bevat, incompleet is of anderszins afwijkt van uw bestelling dan dient u dit binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail of telefonisch ( 0592-388643 ) te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen aangeven hoe we het zullen oplossen.
Indien de oorzaak bij ons ligt, zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Betaling


Vooraf te voldoen op rekening NL77 RABO 0347256244 A. H. Hut Huis ter Heide

Hoe gaat het bestellen in zijn werk ?

Bestellen


Als u uw e-mailadres en adres gegevens correct heeft ingevuld op het contactformulier, ontvangt u na uw bestelling direct een e-mail met daarin de bestel – en betaalgegevens.
Uw vragen via e-mail contactformulier worden binnen twee werkdagen beantwoord.

Betalen


De bestelling dient vooraf en binnen 14 dagen te worden betaald.
Onze rekeningnummer is NL77 RABO 0347256244 A. H. Hut Huis ter Heide. Klanten BUITEN Nederland ontvangen van ons nog een aparte e-mail met aanvullende informatie over de verzendkosten. Na ontvangst van de betaling zullen we zo snel mogelijk beginnen met het maken van de bestelling. In de regel heeft u de bestelling binnen twee weken na ontvangst van de betaling in huis. Gelijk met de bestelling versturen we de factuur. Bestellingen worden binnen Nederland gratis verzonden.

Verzenden


We versturen de bestelling naar uw adres. Het pakket past in de brievenbus. Retourneer de goederen binnen 7 dagen na ontvangst in de originele verpakking aan contactadres:
Zus&Zus sieraden, p/a Alie Hut
Asserstraat 132a 9336TB
Huis ter Heide (Dr.)
Vooraf wordt hierover gecommuniceerd met de contactpersoon via de site zusenzussieraden.nl

U ontvangt dan het aankoopbedrag met aftrek van de verzendkosten weer retour op uw bank/giro rekening.
Het artikel dient onbeschadigd en in de originele verpakking retour gestuurd te worden.
De klant is verantwoordelijk voor de retourgestuurde artikelen. Zorg voor een goede verpakking.

on augustus 9 • by

Comments are closed.